Khamis, 20 Disember 2012

Apa itu teknologi Bio Velocity?

Hanya tidur ngan BVSM....
kedut berkurangan, muka lebih V-shape, kulit makin cerah dan kurang berminyak....Macam xpercaya ja kn...tidur2 ja kedut bole hilang....wah ni y mo kena ada jugak pelapik tilam BVSM ni tau..banyak lagi manfaat lain yang bole kt dapat hanya dgn tidur atas pelapik tilam Bio Velocity  (BVSM) ni... Menurut Pengarah Pusat Tidur Universiti Glasgow, Profesor Colin Espie, TIDUR ialah cara semula jadi yang membekalkan rehat, pemulihan dan tenaga kepada manusia dan tiada sesuatu lain yang melakukan perkara sama.

Kajian terbaru menunjukkan tidur nyenyak dan mencukupi pada waktu malam penting untuk kecergasan fizikal dan mental tubuh badan kita.


TETAPI kini Masalah tidak cukup Tidur semakin meningkat.
Hasil penyelidikan membuktikan seorang daripada setiap lima orang, berasa letih luar biasa dan seorang daripada 10 mengalami keletihan berpanjangan akibat TIDUR yang TIDAK BERKUALITI. Ini semua adalah antara faktor gaya hidup moden kini y xdapat dielakkan.

Disebabkan ini, Hai-O menghasilkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ~ dengan BVSM Anda MAMPU mendapatkan LENA yg BERKUALITI...secara tidak langsung BVSM mampu kembalikan Keremajaan & Kesihatan anda... 

Jom tengok apa itu teknologi Bio Velocity...

Bio Velocity Sleep Mate menggunakan suntikan tenaga gelombang GARAM Laut Dalam
Seterusnya ia membantu sistem badan kita untuk :Mengapa garam??? 
Pastinya ANDA PARA ALUMNI DAO mengetahui Khasiat mandi Air Garam untuk membuang AURA NEGATIF dan MENINGKATkan AURA POSITIF


Dengan manfaat Tenaga Gelombang Garam Laut Dalam menjadikan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini sangat istimewa...Kini dengan Bio Velocity Sleep Mate

~ LENA Mu Pasti Diulik MIMPI, kerana TIDUR Mu Lebih Berkualiti ~


Eksperimen yang dilakukan ke atas tumbuh2an menunjukkan terdapat peningkatan terhadap tahap tenaga dimana kacang benih hijau tumbuh lbh tggi apabila diletakkan di atas BVSM..Juga sgt sesuai utk rawatan penyakit..
Dari Jabir Bin Abdullah dari Nabi s.a.w sabdanya

"Tiap-tiap penyakit itu ada ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah." 

(Riwayat Muslim dan Ahmad)


Jom Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate untuk yang tersayang sekarang!!!
Memandangkan STOK MEMANG TERHAD disebabkan Permintaan Melebihi Penawaran maka saya sarankan anda book dari sekarang ‼‼

Sms/watsapp 012-8302192 Eka atau 
PM inbox FB: FAIRENNIE FAIRUZ(kredit to Siti Fathimah n sis Naura Auni)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan